Gespecialiseerd in het onderhoud van uw tuin.
Van Rhee Tuinen.

Om elk seizoen te kunnen genieten van uw tuin is onderhoud erg belangrijk. Heeft u zelf geen groene vingers, of gewoonweg geen tijd voor het onderhoud van uw tuin? Dan helpen wij graag!

Van Rhee Tuinen is gespecialiseerd in het onderhouden van tuinen. Wij zorgen met het onderhoud dat de tuin gezond blijft en dat uw tuin bestand is tegen de warme zomer en de koude winter.

Het gazon is meestal het grootste gedeelte van de tuin. Het gazon heeft veel zorg nodig om er goed uit te zien. Daarbij hoort goed beregenen, voeding en regelmatig maaien. Soms zal het ook nodig zijn om een diagonale snede te maken om de groei te stimuleren. Deze verzorging helpt het gazon om meer bestand te zijn tegen mos, de warmte in de zomer en de kou in de winter.

Om uw planten, bomen en haag gezond te houden is snoeien essentieel. Dit is dan ook tenminste 1 keer per jaar van belang. Tijdens het snoeien houden wij er rekening mee dat de eigenschappen van het gemaakte ontwerp zichtbaar blijven en dat uw tuin er mooi strak bij ligt.

Uiteindelijk draait het er om dat u zo lang mogelijk van uw tuin kan genieten.